Badkamer vloer

Waar je vroeger enkel de keuze had uit een bepaalde badkamertegel, heb je tegenwoordig veel meer mogelijkheden voor een badkamervloer. Een badkamer wordt vaak gebruikt. Voor veel mensen is de badkamer dé plek om even een momentje voor zichzelf te pakken en tot rust te komen. Behalve de uitstraling, moet een badkamer aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld dat de vloer vochtbestendig moet zijn. Hou je van een strak resultaat? Ons nieuwste product PUUR! Concrete kunnen wij op zowel de wanden als de vloer smeren. Onze PU gietvloer en PVC vloeren zijn ook een uitstekende keuze.

Ontdek de mogelijkheden van een badkamer vloer

Badkamer vloeren met een waterdichte afwerking

Wat ons betreft zijn PUUR! Concrete en PUUR! Topcement de beste keuze voor in een badkamer. Het robuuste karakter in combinatie met het extra sterke materiaal geeft de badkamer een unieke uitstraling. Strak, maar rustig. Het materiaal wordt tegen de randen aan gesmeerd en is daarmee volledig naadloos. Vuil en vocht krijgen zo geen kans, waardoor het ook nog eens een heel hygiënische keuze is. Een gietvloer bestaat uit andere materiaaleigenschappen, maar is net als de eerdergenoemde vloeren een uitstekende en hygiënische keuze.

Een PVC vloer kan ook gelegd worden in de badkamer. We zien steeds vaker dat men kiest voor een vrijstaand bad met een mooie PVC vloer erin, geïnspireerd door de badkamers in hotels.

Badkamer gietvloer mogelijkheden

Kies je voor een gietvloer in de badkamer, dan zit je echt niet alleen gebonden aan de welbekende grijze kleur. PUUR! Topcement komt het beste tot haar recht in de basiskleuren: groen, grijs en zand. PUUR! Concrete kent weer meerdere kleurmogelijkheden doordat we kunnen variëren in de kleur van de ondergrond en de kleur die we uiteindelijk smeren. Een PU gietvloer in de badkamer kent eindeloze kleurmogelijkheden. Je kunt gaan voor de uni PU gietvloer waarbij je kiest uit één van RAL- en NCS- kleuren, maar je kunt ook kiezen voor een tweekleurige gietvloer. Hiermee kunnen we een betonlook creëren. Uiteraard kunnen we ook flakes toevoegen aan de badkamervloer.