Betonlook vloeren

gietvloer-def

Zoek je een betonlook vloer? De betonlook vloer is niet meer weg te slaan uit het moderne huishouden. Door de kleurstelling en de slijtvastheid is het een tijdloze keuze. Het past daardoor in ieder vrijwel interieur. De neutrale kleur zorgt ervoor dat het met vrijwel iedere woonstijl te combineren is. Wij bieden twee type betonlook vloeren: de betonlook gietvloer en de betonlook PVC vloer. Daarnaast heb je ook nog keuze uit echte woonbeton vloeren, zoals we maken met PUUR! Concrete en PUUR! Topcement.

Betonlook gietvloer

Een gietvloer is ideaal. Het is strak, naadloos, tijdloos én zeer hygiënisch. Een betonlook gietvloer is eigenlijk in basis een meerkleurige gietvloer. Door de variatie in kleur creëren we een betoneffect. Je hebt keuze uit bijna alle RAL & NCS kleuren. De meest gekozen kleur is hierbij de welbekende grijze betonlook gietvloer.

De prijs van je betonlook gietvloer is afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het aantal vierkante meters, of we de vloer eerst nog moeten egaliseren en andere eventuele extra’s.

Betonlook PVC vloeren

Er zijn weinig vloeren zo veelzijdig als een PVC vloer. Niet alleen kun je eindeloos variëren in legpatronen en kleuren (visgraat, Hongaarse punt, rechte plank, etc), ook zijn de houtlook en betonlook PVC vloeren amper van echt te onderscheiden. Waar een écht betonnen vloer niet geschikt is voor vloerverwarming, is een PVC betonlook vloer dat wel. Een PVC vloer geleidt warmte, dus je kunt er heerlijk op blote voeten op lopen.

Binnen het assortiment betonlook PVC vloeren heb je ook nog keuze tussen diverse motieven. We nodigen je graag uit voor een bezoekje aan onze showroom om de diverse mogelijkheden te bekijken.