Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn mooi, makkelijk in onderhoud, egaal en duurzaam. Het verschil tussen coatingvloeren en gietvloeren? Een coatingvloer heeft een opbouw van dunnere laagdiktes. Dit type vloer kan op bijna elke ondergrond gelegd worden, zolang deze stof- en vetvrij is. Daarnaast zijn coatingvloeren zeer geschikt als afwerklaag over andere vloersystemen.

Belangrijkste eigenschappen van een coatingvloer:

  • Hoge elasticiteit
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Grote kleurvariaties
  • Anti-allergie
  • Prijstechnisch interessant

Coatingvloeren: de gedegen ondergrond

Bestendigheid coatingvloeren
Coatingvloeren zijn in elke gewenst kleur leverbaar. Daarnaast kan de vloer worden ingestrooid met vlokken in diverse kleuren. Hierdoor krijg je een verrassend kleureffect in de vloer. Je kunt de coatingvloer in glans, mat of in een mate van anti-slip laten uitvoeren.

Exclusief bij PUUR! Vloeren: Coatingvloer X-Treme
De coatingvloer X-treme is uitermate geschikt voor industriële toepassingen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. X-treme ondervindt geen problemen wanneer het gelegd wordt op slechte ondervloeren. Daarnaast beschikt ook deze coatingvloer over een hoge elasticiteit en een groot scheuroverbruggend vermogen.

Het verschil tussen een coatingvloer en epoxy-gietvloer.
Een coatingvloer geeft een deklaag op je ondergrond. Dit vloersysteem is met een dikte die uit te drukken is in micrometers, dunner dan een PU- of Epoxy-gietvloer. Daardoor zijn coatingvloeren qua prijs heel interessant.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

We hebben een groot assortiment aan vloersystemen. Daarnaast is goed advies van groot belang. Want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor je in kaart te brengen. Zodat je uiteindelijk tot de juiste keuze kunt komen. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Als je meer wilt weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren? Dan kun je hier meer lezen;

Twijfel niet om contact met ons op te nemen; vraag vrijblijvend een advies en/of offerte