PUUR! Betonlook gietvloeren

gietvloer-def

Betonlook gietvloeren hebben een koel en industrieel uiterlijk. Hierdoor heeft de vloer een enorme aantrekkingskracht op iedereen die van modern houdt. De natuurlijke uitstraling zorgt samen met de slijtvastheid voor een hoge mate van woongenot. Daarnaast kun je op het gebied van kleuren en kleurcombinaties oneindig veel kanten op. Een vloer met betonlook is verkrijgbaar in alle RAL-, NCS- en Sikkens-kleuren.

Voordelen van Betonlook Vloeren

De betonlook vloer heeft veel eigenschappen van de gietvloer, met alle gemakken die daarbij horen, zoals minimaal onderhoud. Een betonlook vloer is een sterke en duurzame vloer en daarmee uitermate geschikt voor particuliere woningen en bedrijven. Dat komt doordat we de betonlook gietvloer leveren in epoxy of polyurethaan. Deze materialen staan garant voor een lange levensduur en een vloer die naadloos aansluit op de ondergrond waar we de vloer op aanbrengen.

De betonlook vloer heeft veel eigenschappen van de gietvloer, om die reden heb je veel overeenkomende voordelen die de gietvloer ook heeft.

Aangezien dit vloertype warmte goed doorlaat kun je de betonlook vloer goed combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming.

Betonlook vloeren zijn beschikbaar in alle NCS en RAL kleuren. Daarnaast verwerken we de vloeren op veel manieren, zodat je altijd een vloer hebt die helemaal naar jouw wens wordt samengesteld. Als je een vloer hebt gevonden die bij je interieur past, dan gaan onze vakmannen aan de slag met het gieten van de vloer.

De prijs van een Betonlook gietvloeren

Het gieten van een betonlook vloer is écht maatwerk, daarnaast werken we met staffelkortingen. De prijs van de betonlook vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. Je kunt bij ons gratis en vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen die je helpt bij de oriëntatie.

Betonlook Gietvloeren

Onze betonlook gietvloeren gemaakt van epoxy of polyurethaan. De betonlook wordt gecreëerd door een combinatie van kleur en oppervlaktestructuur. Daarnaast kunnen we moderne tinten worden toevoegen aan de vloer om meer het industriële karakter te tonen. Betonlook gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos, geluiddempend en de kans op scheuren is heel klein door het elastische karakter van de vloer.

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloeren zijn erg populair door hun industriële en moderne uiterlijk. Onze vakmannen gieten deze vloeren met de hand. Door het vakmanschap heeft de vloer unieke eigenschappen. Cementgebonden vloeren worden naadloos gegoten en zijn vloeistofdicht. Bovendien zijn de vloeren erg sterk en kunnen we elke vloer een unieke look geven.

Afwerking en sealen van betonlook vloeren

De afwerking bij betonlook vloeren kan verschillen. Je kunt kiezen voor een specifieke structuur, geluiddempende laag of bijvoorbeeld voor een logo en/of tekst in de betonlook vloer. Door de vele mogelijkheden in de afwerkingen kun je altijd een unieke betonlook vloer creëren.

Wat voor vloersysteem is het meest geschikt?

Wij hebben een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. Gietvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Meer weten over andere mogelijkheden voor gietvloeren?