18 januari 2019, Veenendaal

Prachtige samenwerking in de ‘vloerenwereld’.

Twee PUUR Veenendaalse bedrijven gaan samen en vormen een sterk geheel.

Van Dijk projecten en Puur! vloeren uit Veenendaal hebben elkaar gevonden in een unieke samenwerking in de Nederlandse vloerenmarkt.

Van Dijk projecten houdt zich vooral bezig met projectstoffering, Puur! vloeren is vooral gericht op de markt van de kunststof vloerafwerking. Beide bedrijven concentreren zich op dezelfde markt, maar duidelijk met een ander product. Door deze prachtige samenwerking ontstaat een unieke speler in de markt met een breed productaanbod.

Er is een bijzondere combinatie ontstaan!

Van Dijk projecten, een projectstoffeerbedrijf dat al 35 jaar toonaangevend in de markt staat, was op zoek naar verdere verbreding van de markt en is in de loop van 2018 gesprekken gestart met Puur! vloeren. Puur! vloeren is al 12 jaar een sterke speler op de markt van de kunststof vloeren en was ook op zoek naar nieuwe kansen.

De directie van beide bedrijven zag grote voordelen in het samenvoegen van de twee bedrijven en uiteindelijk kwam het tot de definitieve “samensmelting”.

Het unieke is vooral dat beide bedrijven dezelfde markt bedienen, maar zonder onderlinge concurrentie. Een facilitaire manager die kiest voor een gietvloer, klopt aan bij het ene bedrijf, en is hij op zoek naar tapijt, PVC of marmoleum, gaat hij naar het andere bedrijf. Vanaf nu kan hij voor al zijn vloeren terecht bij één bedrijf.

Inmiddels zitten de personeelsleden van beide bedrijven op 1 locatie waarvandaan zij de werkzaamheden gezamenlijk oppakken. En de ontwikkelingen zijn veelbelovend!

“De frisse blik op elkaars werkzaamheden heeft een hele positieve uitwerking.” aldus Barend van Kooten, die nu de directie vormt van beide bedrijven.

“Het jaar 2019 is al knallend begonnen, de agenda is goed gevuld voor de komende maanden.”

“Wij zijn bijzonder trots op deze ontwikkelingen en zullen zeker nog van ons laten horen!”

Contact en informatie:

Websites:

www.puurvloeren.nl

www.vandijkprojecten.nl

contactpersoon : Barend van Kooten (barend@puurvloeren.nl)

Vast : 0318-632359

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.