PUUR! PU Gietvloeren

PU Gietvloer: Naadloos Kunststof vloersysteem

De PU gietvloer is een kunststof vloer gemaakt van polyurethaan, dat met de hand wordt gegoten. De PU gietvloer kan daardoor naadloos worden gegoten en is geschikt voor bijna elke ruimte en bijna elke ondervloer. PU gietvloeren zijn erg in de trek als moderne vloeren door de hoge kwaliteit van de vloer en hun krachtige uitstraling. Daarnaast zijn deze vloersystemen vloeistofdicht en heel makkelijk te onderhouden.

De voordelen van een PU gietvloer

De PU gietvloer heeft een licht elastisch karakter door de combinatie van harde en zachte elementen waar de vloer uit bestaat. Hierdoor kan de vloer niet uit zichzelf scheuren en is de vloer in staat om goed om te gaan met warmte verschillen. De PU gietvloer is dan ook zeer geschikt voor vloerverwarming, want naast het elastische karakter kan de vloer ook goed warmte geleiden.

PU gietvloeren worden gemaakt met materiaal van hoge kwaliteiten om ervoor te zorgen dat de vloeren jaren meegaan. Bij Puur Vloeren werken we alleen met betrouwbare leveranciers om u van een vloer te voorzien waar u jaren van kunt genieten. Onze PU vloeren zijn goed belastbaar en verkleuren niet.

Doordat de PU gietvloer flexibeler is dan bijvoorbeeld de epoxy gietvloer is de vloer geschikt voor bijna elke ondervloer. PU gietvloeren zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Door de hoge kwaliteit van de vloer wordt deze ook nog steeds erg veel in de industrie gebruikt.

PU gietvloeren worden naadloos gelegd en hebben een waterafstotend karakter. Daardoor is de vloer goed schoon te houden en vloeistofdicht. Ook maakt dit de PU gietvloer zeer geschikt als keukenvloer en als badkamervloer.

Het egale oppervlak van de PU gietvloer zorgt ervoor dat de vloer makkelijk is om schoon te houden. U kunt de vloer schoon houden door deze te stofzuigen. De vloer is daarnaast erg slijtvast dus er brokkelen geen stukken van de vloer af. Hierdoor is de vloer veilig en ook zeer geschikt voor kinderen.

Ontdek de PU gietvloeren van Puur Vloeren

De prijs van een PU Gietvloer

Het gieten van een PU gietvloer is écht maatwerk, daarnaast werken we bij PUUR! Vloeren met staffelkortingen. De prijs van de vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. U kunt gratis bij ons een prijsindicatie aanvragen die u kan helpen bij de oriëntatie van de kosten bij het aanschaffen van uw nieuwe vloer.

Ruime keuze PU gietvloeren

PUUR! Vloeren biedt u een ruim pallet aan verschillende PU gietvloeren. PU gietvloeren zijn in heel veel kleuren beschikbaar. Onder andere in alle RAL en NCS kleuren mogelijk. Als u een offerte aanvraagt, dan gaan we aan de slag met uw persoonlijke vloer. Als u meer wilt weten over onze gietvloeren, dan kunt u langskomen in onze showroom in Veenendaal. Ook kunt u stalen aanvragen om te kijken of uw gekozen kleur matcht met uw interieur.