Egaliseren van vloeren

Wie de vloer een lange levensduur wil geven, die zorgt dat de basis goed is. En bij die basis hoort nadrukkelijk het egaliseren van vloeren. Egaliseren zorgt ervoor dat de hechting met de te leggen vloer optimaal is. De egalisatie van vloeren kan op verschillende manieren.

Egaliseren is écht maatwerk

Egaliseren is echt maatwerk dat voorafgegaan wordt door een grondige inspectie van de ondervloer. Om op de best mogelijke manier te kunnen egaliseren vertel je ons voor welke vloer je gekozen hebt, simpelweg omdat elke vloer om een specifieke aanpak vraagt. Verder willen we het graag met je hebben over de belasting van de vloer. Is het een keukenvloer of is het een vloer waar ook veel overheen gereden wordt in de vorm van bijvoorbeeld rolstoelen? Pas als we al deze belangrijke zaken in kaart hebben gebracht, maken we een plan van aanpak specifiek toegespitst op jouw situatie en presenteren wij je een scherpe offerte.

Egaliseren als eindafwerking voor bedrijfspanden en winkels

Aan de hand van de kennis die we hebben over de nieuwe vloer en de mate waarop de vloer belast gaat worden, kunnen we besluiten de vloer machinaal te egaliseren, kunnen we besluiten voor het schuren van de vloer te kiezen en kunnen we met egaline aan de slag gaan. Kwestie van maatwerk dus. Overigens kunnen wij ook voor egaliseren als eindafwerking zorgen, iets dat nogal eens voor wil komen in bedrijfshallen en winkels. In dat geval zullen we een extra waterafstotende laag coating aanbrengen. In alle andere gevallen zullen wij ervoor zorgen dat de vloer legklaar opgeleverd wordt.

Alle oneffenheden worden uit de vloer gehaald

Idealiter passen we ons egalisatietechnieken toe meteen nadat de vloer verwijderd is. We zullen dan alle oneffenheden uit de vloer halen, in de wetenschap dat elk klein oneffenheidje grote gevolgen kan hebben en wij alleen perfecte vloeren willen afleveren. Meestal doen we dit door (machinaal) te schuren, soms – en speciaal voor de wat grotere ruimtes- doen we dit met behulp van egalinepompen. Het werken met deze pompen garandeert een constant kwaliteit, en kwaliteit is iets dat we altijd en onder alle omstandigheden willen leveren.

De vloer wordt legklaar opgeleverd

Uiteraard werken we via onze alom geroemde werkwijze, een werkwijze die begint met deskundig advies en overleg gevolgd door het aanbieden van een scherpe offerte. Vervolgens stemmen we de agenda’s met elkaar af en kunnen de werkzaamheden op zeer deskundige wijze uitgevoerd worden. Pas als de vloer perfect en legklaar is opgeleverd zijn we tevreden en kan de vloer gemakkelijk gelegd worden. De basis is gelegd, jouw nieuwe vloer is de kers op de taart. En uiteraard vergeten we je vervolgens niet en bieden we ook nazorg.

Ook voor raambekleding en zonwering aan het juiste adres

Behalve specialist op het gebied van egalisatie van vloeren, mogen wij ons ook specialist op het gebied van vloerbedekkingen noemen terwijl je ook voor raambekleding en zonwering bij ons aan het juiste adres bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.